Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Knotwilgenloop 2019 gaat misschien niet door

Logo HardlopenDe Knotwilgenloop van 2019 in Woerden gaat misschien niet door. Dit evenement vindt normaal gesproken eind februari plaats, maar de organisatie is er na jaren trouwe dienst mee gestopt.

Momenteel wordt er gezocht naar mensen die de organisatie van de Knotwilgenloop 2019 op zich willen nemen. Lennart Kleinjans van atletiekvereniging Clytoneus vertelt dat er nu met een aantal partijen gesproken wordt om de haalbaarheid in te schatten. “Maar we zijn altijd nog op zoek naar meer kandidaten voor de organisatie, want vele handen maken licht werk”, aldus Kleinjans.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties