Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Woerdense filmmakers starten met het Filmcafé

Logo Videocamera2Sinds afgelopen maandag wordt het Rie Theater elke twee weken omgetoverd tot Filmcafé. De Woerdense filmmakers Onno Schmitz en Henk Bakker zijn de gastheren en zoeken voor elk filmcafé een...

bijzondere film uit die niet zo snel op de bioscoopagenda zal staan.Een oude klassieker, foute horror, festivalfilms, documentaires en werk van lokale filmmakers worden vertoond.

In het filmcafé krijgt men eerst een voorfilm, een of meer specials vóórdat de hoofdfilm start, daarna de hoofdfilm en na afloop kan men napraten aan de bar.

Om 19.00 uur opent het café en het filmprogramma start om 19.30 uur. Er zijn per avond 50 plaatsen beschikbaar.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties