Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Belastingtarieven waterschap HDSR onnodig omhoog

Logo Stichtse RijnlandenDe Algemene Waterschapspartij heeft vastgesteld dat huishoudens in de regio opnieuw te veel belasting betalen aan het waterschap De Stichtse Rijnlanden. De Waterschapspartij zegt dat het...

Hoogheemraadschap over voldoende reserves beschikt.

De Stichtse Rijnlanden haalt structureel meer belastinggeld op dan dat er uitgaven zijn. Hierdoor lopen de reserves van het waterschap nog verder op.
De AWP heeft hier vorig jaar al aandacht voor gevraagd en vastgelegd dat te veel opgehaalde belastinggelden over 2017 teruggegeven moesten worden.

Het bestuur van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft de motie nu doodleuk naast zich neer gelegd. De AWP staat voor een deskundig waterschapsbestuur, dat op een transparante manier omgaat met belangen en belastinggeld.
Dit is een van haar speerpunten voor de waterschapsverkiezingen van 20 maart.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties