Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Belastingtarieven waterschap HDSR onnodig omhoog

Logo Stichtse RijnlandenDe Algemene Waterschapspartij heeft vastgesteld dat huishoudens in de regio opnieuw te veel belasting betalen aan het waterschap De Stichtse Rijnlanden. De Waterschapspartij zegt dat het...

Hoogheemraadschap over voldoende reserves beschikt.

De Stichtse Rijnlanden haalt structureel meer belastinggeld op dan dat er uitgaven zijn. Hierdoor lopen de reserves van het waterschap nog verder op.
De AWP heeft hier vorig jaar al aandacht voor gevraagd en vastgelegd dat te veel opgehaalde belastinggelden over 2017 teruggegeven moesten worden.

Het bestuur van Hoogheemraadschap De Stichtse Rijnlanden heeft de motie nu doodleuk naast zich neer gelegd. De AWP staat voor een deskundig waterschapsbestuur, dat op een transparante manier omgaat met belangen en belastinggeld.
Dit is een van haar speerpunten voor de waterschapsverkiezingen van 20 maart.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties