Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Feestelijke opening Aldi

Logo aldiIn Woerden wordt vrijdag de Aldi aan de Industrieweg feestelijk geopend. De opening wordt verricht door filiaalleider Boye Langhorst. De eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van...

minimaal € 20,- aan boodschappen een tas met gegarandeerd een aantrekkelijke prijs.

Voor Aldi is duurzaamheid een belangrijke pijler. Niet alleen zijn er steeds meer biologische en Fairtrade-producten in de schappen te vinden, ook wordt nagestreefd om de filialen zo duurzaam mogelijk in te richten.

Tijdens de bouw is gebruik gemaakt van duurzame bouwmaterialen. Alle binnen- en buitenverlichting is LED. Papier en folie worden 100% gerecycled.

In de winkel ligt de nadruk op veel verse producten zoals vlees, vis, groente en fruit.
De ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties