Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Rokend grillapparaat en waterballet op Utrecht CS

Logo NS cs utrechtStation Utrecht Centraal is onlangs aan het eind van de middag deels afgezet. Dit meldt RTV Utrecht. De oorzaak was een defect grillapparaat dat flink stond te roken en de brandalarmen inschakelde.

De brandweer kwam automatisch op de ingeschakelde brandalarmen af, maar uiteindelijk bleek het mee te vallen, vertelt een woordvoerder van de brandweer.

Het apparaat stond ter hoogte van de Burger King. De treinen konden gewoon blijven rijden.
Ook kwamen bij RTV Utrecht meldingen binnen van wateroverlast. Volgens een woordvoerder van de NS was er een waterleiding gesprongen, wat voor overlast zorgde in de gangen onder het station. De middentunnel werd afgesloten.

Volgens de NS stonden de twee incidenten los van elkaar.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties