Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Innovatief landmeten in Stichtse Vecht

Logo DroneGemeente Stichtse Vecht is de eerste gemeente die een aantal gebouwen op een andere, innovatieve wijze meet. Binnen de bebouwde kom wordt gemeten met een geoballon en in het ...

buitengebied met een drone. Het gaat om een proef waarbij onderzocht wordt of op deze manier efficiënter en sneller panden kunnen worden opgemeten. De metingen vonden donderdag plaats en worden aanstaande maandag voortgezet. Bij goed weer stijgen de geoballon en de drone op vanaf het terrein voor het gemeentehuis in Maarssen om vervolgens een vooraf geprogrammeerde route af te leggen.

De gemeente Stichtse Vecht is bronhouder van verschillende basisregistraties, zoals de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Dit betekent dat de gemeente verantwoordelijk is voor de kwaliteit, volledigheid en actualiteit van de gegevens.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties