Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Innovatief landmeten in Stichtse Vecht

Logo DroneGemeente Stichtse Vecht is de eerste gemeente die een aantal gebouwen op een andere, innovatieve wijze meet. Binnen de bebouwde kom wordt gemeten met een geoballon en in het ...

buitengebied met een drone. Het gaat om een proef waarbij onderzocht wordt of op deze manier efficiënter en sneller panden kunnen worden opgemeten. De metingen vonden donderdag plaats en worden aanstaande maandag voortgezet. Bij goed weer stijgen de geoballon en de drone op vanaf het terrein voor het gemeentehuis in Maarssen om vervolgens een vooraf geprogrammeerde route af te leggen.

De gemeente Stichtse Vecht is bronhouder van verschillende basisregistraties, zoals de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT) en de Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG). Dit betekent dat de gemeente verantwoordelijk is voor de kwaliteit, volledigheid en actualiteit van de gegevens.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties