Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Bodegraafse jeugd verzamelt 1400 kerstbomen

Logo kerstbomen inzamelenEen groep van zo'n 12 kinderen uit Bodegraven heeft de afgelopen dagen bij particulieren en bedrijven maar liefst 1400 kerstbomen opgehaald voor het in aanbouw zijnde Hospice.

Het bedrag wat hiermee gemoeid is, wordt volgende week bekend gemaakt. De gemeente betaalt 50 eurocent per boom, maar een aantal bedrijven heeft een extra bedrag per boom toegezegd. Die bedragen moeten de kinderen nog gaan innen.
Nelleke Bouman, coördinator van het Hospice, zegt tegen Kijk op Bodegraven-Reeuwijk nu al bijzonder blij te zijn omdat het hospice ook door kinderen wordt gezien als een goed doel. Dit doet haar erg goed. Volgende week wordt de cheque overhandigd.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties