Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Bodegraafse jeugd verzamelt 1400 kerstbomen

Logo kerstbomen inzamelenEen groep van zo'n 12 kinderen uit Bodegraven heeft de afgelopen dagen bij particulieren en bedrijven maar liefst 1400 kerstbomen opgehaald voor het in aanbouw zijnde Hospice.

Het bedrag wat hiermee gemoeid is, wordt volgende week bekend gemaakt. De gemeente betaalt 50 eurocent per boom, maar een aantal bedrijven heeft een extra bedrag per boom toegezegd. Die bedragen moeten de kinderen nog gaan innen.
Nelleke Bouman, coördinator van het Hospice, zegt tegen Kijk op Bodegraven-Reeuwijk nu al bijzonder blij te zijn omdat het hospice ook door kinderen wordt gezien als een goed doel. Dit doet haar erg goed. Volgende week wordt de cheque overhandigd.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties