Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

KHN Woerden helpt horeca met Brexit Impact Scan

Logo Horeca NederlandKoninklijke Horeca Nederland in Woerden helpt horecaondernemers met een Brexit Impact Scan. Op 29 maart verlaat het Verenigd Koninkrijk (VK) de Europese Unie. Dit heeft veel ...

gevolgen voor ondernemers. Met de Brexit Impact Scan kunnen de horecaondernemers testen of de Brexit hun bedrijf raakt en welke acties er ondernomen kunnen worden. Mogelijke gevolgen van de Brexit voor bedrijven worden in kaart gebracht. Zo is te zien waar de risico’s zitten, maar ook waar kansen liggen.

Horecaondernemers kunnen onder meer te maken krijgen met het in dienst hebben of inhuren van werknemers met een VK-paspoort. De Brexit Impact Scan laat zien wat dit betekent voor arbeidscontracten en zorgverzekering en of er een verblijfsvergunning en een werkvergunning moeten worden aangevraagd. Ook wordt informatie gegeven over douane-procedures en invoerheffingen bij invoer van producten uit de VK.

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties