Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

KHN Woerden helpt horeca met Brexit Impact Scan

Logo Horeca NederlandKoninklijke Horeca Nederland in Woerden helpt horecaondernemers met een Brexit Impact Scan. Op 29 maart verlaat het Verenigd Koninkrijk (VK) de Europese Unie. Dit heeft veel ...

gevolgen voor ondernemers. Met de Brexit Impact Scan kunnen de horecaondernemers testen of de Brexit hun bedrijf raakt en welke acties er ondernomen kunnen worden. Mogelijke gevolgen van de Brexit voor bedrijven worden in kaart gebracht. Zo is te zien waar de risico’s zitten, maar ook waar kansen liggen.

Horecaondernemers kunnen onder meer te maken krijgen met het in dienst hebben of inhuren van werknemers met een VK-paspoort. De Brexit Impact Scan laat zien wat dit betekent voor arbeidscontracten en zorgverzekering en of er een verblijfsvergunning en een werkvergunning moeten worden aangevraagd. Ook wordt informatie gegeven over douane-procedures en invoerheffingen bij invoer van producten uit de VK.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties