Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Nieuw materieel voor SNEL Woerden

Logo G SnelDe Woerdense transportonderneming SNEL Shared Logistics, voorheen G.SNEL, krijgt deze maand nieuw materieel binnen. Zo'n 31 nieuwe trekkers en negen bakwagens zijn besteld.

De nieuwe trekkers zijn voornamelijk bedoeld voor de uitbreiding van het wagenpark en bestemd voor de fijndistributie. De bakwagens dienen voor de uitbreiding in het distributie netwerk van de Technische Unie. De trekkers zijn met hun lage instap en lage geluidsproductie zeer geschikt voor de fijnmazige distributie in de Benelux, ook voor binnensteden.

Jaarlijks worden door SNEL veld-testen gedaan op het brandstofverbruik door verschillende chauffeurs in verschillende omstandigheden.

Foto: Transport-online.nl

02 man

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties