Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Gratis verkeerskennis opfrissen

Logo VerkeersbordenRonde Veners kunnen gratis hun verkeerskennis opfrissen. Het is een initiatief van welzijnsorganisatie Tympaan-De Baat en Veilig Verkeer Nederland. Onder leiding van een deskundige ...

voorlichter van Veilig Verkeer Nederland wordt men in 2 sessies bijgepraat over de huidige verkeersregels en kunnen er vragen worden gesteld. Na afloop van de eerste sessie bestaat de mogelijkheid om een individuele praktijkles met een rijschool aan te vragen.

Deze cursus is bedoeld voor senioren en is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de Provincie Utrecht. De bijeenkomst heeft een informatief karakter en het is dus geen examen. Deelname aan de theoriecursus is gratis. De kosten voor de praktijkles zijn voor eigen rekening.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties