Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Wolken en later zon

Het is vandaag wisselend bewolkt en we zien brede opklaringen. Daarnaast valt er nog een bui. De vrij krachtige wind komt uit het noordwesten. Het kwik loopt op naar 10°C. In de nacht eerst opklaringen maar later raakt het bewolkt. De temperatuur daalt naar 4°C. Dinsdag is het bewolkt en pas later in de middag zien we nog even de zon. De matige wind is noordwest. De temperatuur wordt 10°C.

Foto: Mees - Voorjaar in het Groene Hart.

meesj737

Scholieren spelen Europees Parlement na

Logo Model Europees ParlementIn het Huis voor de provincie zijn deze week de provinciale voorrondes gestart van het Model European Parliament. Negen middelbare scholen uit Utrecht vormen in deze wedstrijd ...

het Europees parlement en debatteren over maatschappelijke onderwerpen. Het doel van deze debatten is om jongeren meer politiek bewust te maken en inzicht te geven in de werking van de Europese Unie.

De wedstrijd duurt drie dagen en aan het einde wordt een tiental leerlingen uitgekozen die doorgaan naar de landelijke rondes. Veel maatschappelijke onderwerpen zullen de revue passeren waaronder landbouw, volksgezondheid, zelfbeschikking en LHBT. Er doen negen scholen elk met zes leerlingen mee die de functie krijgen van delegatie- of commissielid. Ook levert elke school journalisten die van alles verslagen, interviews en films maken.

Foto: Provincie Utrecht
02 debatteren

Zoeken

Nieuwe RPL studio

radiostudioDe verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Vios vastgoed BV
J. Pool beheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties