Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Sneeuw

Vandaag is het bewolkt en op de nadering van een front gaat het in de loop van de ochtend licht sneeuwen.In de loop van de middag wordt het droog. Er staat een matige zuidenwind. In de middag komt het kwik nog even boven het vriespunt uit. Vannacht is het bewolkt en kan er mist ontstaan. De temperatuur daalt naar -2°C. Woensdag is het bewolkt en in de middag kan er nog een opklaringen voorkomen. De zwakke wind draait naar het oosten. In de middag geeft de thermometer 1°C aan.

Foto: De Groene wereld met wat sneeuw

meesj580

Twee gewonden bij brand op woonboot Vinkeveen

Logo Brandweerauto2Op een woonboot in Vinkeveen zijn door een brand twee gewonden gevallen. Volgens Petershotnews was één van de slachtoffers zwartgeblakerd door het roet. Omstreeks één uur ...

in de nacht werd de brand ontdekt door de bewoners zelf. Zij verlieten de woonboot die even later vol met rook stond. Daar de ligplaats ver van de openbare weg was moest de opgeroepen brandweer een heel eind te voet afleggen maar kreeg de brand snel onder controle.

Naast de houtkachel gelegen stukken hout hadden vlam gevat en die sloeg over naar een dichtbij staande tafel. Omdat er rook werd ingeademd is door ambulance-personeel eerste hulp verleend en zijn de slachtoffers naar het ziekenhuis gebracht.

Zoeken

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties