Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Toch excellente school in Woerden

Logo Andersenschool WoerdenDe Andersenschool in Woerden mag zich opnieuw 'Excellente school' noemen. Het predicaat is verlengd. Het is het derde achtereenvolgende jaar dat de school de titel mag voeren.

Deze week presenteerde de Inspectie van het Onderwijs een lijst met daarop 79 scholen die zich excellente school mogen noemen.
In die lijst werd Woerdense school niet genoemd. Volgens een woordvoerder van de Andersenschool mogelijk omdat op die lijst alleen de nieuwe scholen staan en het in het geval van de Woerdense school om een verlenging gaat.

Om voor het predicaat in aanmerking te komen, moet een school zelf een vraag indienen. Daarna volgt een onderzoek en bepaalt een jury of de titel wordt toegekend.

De Andersenschool heeft het opnieuw toekennen van de titel op bescheiden wijze gevierd.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties