Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Carbid schieten in achtertuin Toos van Soest?

Logo Raadszaal Woerden'Laat ik daar nu helemaal niet zo'n bezwaar tegen hebben'. Met die uitspraak reageerde het Woerdense CDA raadslid Toos van Soest op Twitter naar aanleiding van een door een inwoner van Woerden aan de...

gemeenteraad gezonden brief over het carbid schieten. De briefschrijver vraagt in de brief aan de gemeenteraad om het schieten met carbid niet meer in de badkuip toe te staan omdat die plek veel te dicht op omliggende woningen ligt. Als alternatief opperde de briefschrijver de achtertuin van een raadslid. Tegen RPL zegt Van Soest dat het om een ironische Tweet ging en dat die niet serieus bedoeld is. Persoonlijk zegt ze het carbid schieten op 31 december niet zo als een probleem te zien.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties