Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Oud-wethouder Verkroost overleden

Logo Gemeente Stichtse VechtOp dinsdagavond is voormalig CDA-wethouder van Stichtse Vecht Jaap Verkroost overleden aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Verkroost is 68 jaar geworden. Hij heeft zich als...

actief CDA-, sport en gemeentelijk bestuurder ingezet voor de inwoners van Maarssen en later Stichtse Vecht. Vooral als wethouder heeft hij veel tot stand gebracht en bijgedragen aan de maatschappelijke voorzieningen in de gemeente Stichtse Vecht. Verkroost benadrukte altijd het belang van verenigingen en vrijwilligers. Hij was daarom vaak bij lokale activiteiten aanwezig om als wethouder het bestuur onder de mensen te brengen. Na zijn wethouderschap is Verkroost als vanzelfsprekend verder gegaan met bestuurswerk binnen kerkelijk Tienhoven, de gebiedscommissie en de Stichting Oud Hollandse waterlinie. Met zijn overlijden verliest het CDA een bestuurder die veel voor de gemeente, haar inwoners en onze partij heeft betekend.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties