Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Omwonenden Schiphol: max. 500.000 vluchten

Logo VliegtuigMaximaal 500 duizend vluchten en 29 duizend nachtvluchten op de luchthaven Schiphol. Dat is de eis die de bewonersdelegaties én die van de bestuurders gezamenlijk op ...

tafel leggen wanneer de Omgevingsraad Schiphol (ORS) later deze maand de onderhandelingen over de toekomst van Schiphol hervat.

De actiegroep Bewoners Omgeving Schiphol (BOS) wil met ingang van 2020 een beëindiging van de huidige gedoogsituatie. Het maximum aantal vluchten dient opgenomen te worden in een gewijzigd Luchthaven Besluit zodat er gehandhaafd kan worden in plaats van gedoogd.
In hun ogen verzint Schiphol allerlei uitvluchten om onder de afspraken uit te komen. De omwonenden willen dat hun gezondheid en veiligheid beschermt worden.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties