Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Jongeren enquêteren jongeren in Oudewater

Logo EnqueteIn Oudewater interviewen jonge ambtenaren jongeren op straat. Momenteel loopt er een onderzoek onder de Oudewaterse jeugd in de leeftijd van 18-24 jaar. Zij kunnen via de ...

website van de gemeente een vragenlijst invullen. Om de respons te vergroten gaan aanstaande zaterdag jonge enquêteurs met vragenlijsten op pad, zowel in de stad als bij FC Oudewater. De jeugd in Oudewater is een grote doelgroep. Er wonen zo'n 700 jongeren in de leeftijd van 18-24 jaar.

De gemeente wil graag meer inzicht krijgen in wat deze jonge stadsgenoten bezighoudt en wat zij eventueel van de gemeente verwachten, bijvoorbeeld op het gebied van uitgaan, werkgelegenheid, wonen en sport. Vier jonge ambtenaren die affiniteit hebben met de doelgroep, stelden de enquête samen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties