Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Burgemeester Utrecht op werkbezoek naar Taiwan

Logo Burgemeester Jan van Zanen UtrechtDe Utrechtse burgemeester Jan van Zanen brengt eind maart een bezoek aan Taiwan. Hij leidt een delegatie van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en wordt vergezeld door ...

Nederlandse ondernemers die de handel met Azië willen bevorderen. Op een bijeenkomst waar voornamelijk Aziatische landen aanwezig zullen zijn, houdt van Zanen een tweetal toespraken over ontwikkelingen in Utrecht op het gebied van mobiliteit waarbij de fietsoplossingen ter sprake komen. Ook wordt een tegenbezoek gebracht aan Taipei waarvan de burgemeester vorig jaar in Utrecht op bezoek was. Ook hier zullen de fietsoplossingen aan bod komen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties