Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Woerdense veiligheid regionaal aangepakt.

Logo Politie10Drugsoverlast, witwassen en heling of wel ‘ondermijning’ zijn de zaken waar de komende jaren door politie in Woerden gaat worden ingezet. Dat staat in het integraal veiligheidsplan ...

integraal veiligheidsplan van de gemeente Woerden voor de periode tot 2022. Ook de aanpak van jongerenoverlast staat hoog op de agenda. De aanpak van ondermijning is zowel preventief als door middel van het opleggen van dwangsommen of sluiting van bedrijven. Verder gaat worden ingezet op de aanpak van woninginbraken en veel voorkomende criminaliteit zoals auto-inbraken, vandalisme en fietsendiefstal.

De wijk- en dorpsplatforms in de gemeente woerden zijn over het plan bijgepraat. Het veiligheidsplan maakt deel uit van een regionale aanpak.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties