Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Informatie van burgers Tournoysveld is hard nodig

Logo Wijkplatform Schilderskwartier 1Om de overlast en criminaliteit rond winkelcentrum Tournoysveld te stoppen is informatie van burgers hard nodig. Dat was de boodschap tijdens de vergadering van het ...

wijkplatform van het Woerdense Schilderskwartier. De omgeving van het winkelcentrum wordt geteisterd door autobranden en vandalisme.

Bezoekers van de vergadering vertelden dat het niet leuk meer wonen is. Er werd gevraagd om meer licht en camera’s. Burgemeester Victor Molkenboer was bij de vergadering aanwezig. Hij zei goed te willen luisteren naar de bewoners maar nog geen toezeggingen te kunnen doen. Molkenboer begrijpt de aantasting van het gevoel van veiligheid die ingrijpt in het leven van de bewoners.

Afgelopen week zijn er rond het winkelcentrum weer veel auto’s vernield. De politie heeft mede dankzij getuigenverklaring twee personen aangehouden.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties