Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Koninklijke Onderscheiding voor Ad Koolwijk

Logo Lintjes Lid in de Orde van Oranje Nassau2Gisterenmiddag heeft Ad Koolwijk uit Harmelen een Koninklijke Onderscheiding ontvangen voor zijn werk bij De Bazuin en "In de Knollentuin”. De uitreiking was tijdens het jaarlijkse ...

Winterconcert van muziekvereniging. Koolwijk is voorzitter en onder zijn leiding groeide de muziekvereniging van 34 naar 85 leden. Daarnaast is hij bestuurslid van de Volkstuinvereniging 'In de Knollentuin'. Bovendien is er naast een harmonieorkest een leerlingenorkest en een opstaporkest bijgekomen. Koolwijk is niet alleen voorzitter maar zorgde ook voor het wel-en-wee van de leden van de vereniging. De onderscheiding werd uitgereikt door burgemeester Victor Molkenboer.

Foto:Gemeente Woerden/Alex de Kuijper

KoolwijkKoolwijk2

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties