Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Fiets mee voor AED’s in Woerden

Logo AEDOp zondag 26 mei 2019 wordt in Woerden voor de derde keer de Jacco Versluis Classic wielertoertocht georganiseerd. Deelnemers halen dit jaar geld op voor een AED. De wielertoertocht is...

vernoemd naar Woerdenaar Jacco Versluis. Jacco was in 2016 één van de bijna 8.000 slachtoffers van hartfalen in Nederland. Er is keuze tussen routes van 75 of 110 km. De routes vertrekken op het terrein van Bike Center Woerden en leiden je langs de Lek en door het Groene Hart. De finish is in het Stadshart van Woerden. Vorig jaar is het bij elkaar gefietste bedrag gedoneerd aan de Hartstichting en gebruikt voor onderzoek naar acuut hartfalen. De beoogde AED wordt op het terrein van het bedrijf Pencilpoint geplaatst. Dit is één van de drukste punten van Woerden.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties