Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Vier nieuwe 'Tiny Forests' voor de stad Utrecht

Logo BoomIn Utrecht komen binnen 3 jaar vier zogeheten 'Tiny Forests'. Een Tiny Forest is een dichtbegroeid, inheems bos ter grootte van een tennisbaan. Het college wil de “kleine bossen” bij voorkeur...

aanleggen in wijken waar nu nog weinig groen is. Wethouder Lot van Hooijdonk heeft met Petra Schut, regiodirecteur van IVN Natuureducatie de samenwerkingsovereenkomst ondertekend. IVN wil samen met 24 Nederlandse steden honderd minibossen aanleggen tot 2021. Utrecht werd afgelopen augustus uit 55 inschrijvingen gekozen als één van de partnergemeenten van het IVN. Utrecht telt al twee Tiny Forests. Een aan het Muziekplein in Terwijde en de Cremertuin in Lombok.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties