Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Nominatiedossier Waterlinies naar UNESCO

Logo Unesco 2Vandaag wordt in Parijs het nominatiedossier Hollandse Waterlinies aangeboden bij UNESCO. De Hollandse Waterlinies worden gevormd door het reeds bestaande ...

 

Werelderfgoed Stelling van Amsterdam en de voorgestelde uitbreiding met de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Samen vormen zij een uniek en compleet monument van verdediging van het land met water als bondgenoot. De samenwerkende provincies (Noord-Holland, Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant) hopen hiermee in 2020 op de UNESCO-Werelderfgoedlijst te staan. De provincie Utrecht zorgt er samen met haar partners voor om dit unieke waterliniegebied toegankelijk en aantrekkelijk te maken voor inwoners en recreanten. Veel forten zijn inmiddels opgeknapt, opengesteld en er worden diverse activiteiten georganiseerd.

Foto: Stichting Aquarius - Fort bij Honswijk

05 waterlinie

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties