Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Singel krijgt bomenrij op beide oevers

boomDe gemeenteraad Woerden is het ermee eens dat er een bomenrij komt op beide oevers van de Singel. Dit is ook de voorkeur van de inwoners van Woerden....

Wethouder Arthur Bolderdijk vertelt dat de Singel zal gaan lijken op de situatie in 1832. In die tijd waren er echter geen bomen. Het Singelgebied moest toen geheel open zijn vanwege het schootsveld. Sindsdien is er veel wildgroei ontstaan. Onder andere daarom is het niet te voorkomen dat er nu bomen moeten worden verwijderd. Het is nog niet bekend welke soorten bomen aangeplant zullen worden. De komende periode werkt de gemeente aan een beheer- en uitvoeringsplan. In elk geval worden er volgens Bolderdijk geen kleine sprietjes geplant. Toch zal het 20 tot 30 jaar duren voordat de bomen geheel volgroeid zullen zijn.

 Artists impression: Gemeente Woerden
05 bomen

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties