Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Feest 650 jaar Woerden

2022Het feest rond 650 jaar Woerden zal volgens burgemeester Molkenboer vooral een feest worden voor en door Woerdenaren. Er is ongeveer 80.000 euro uitgetrokken voor de feestelijkheden.

Molkenboer verwacht dat dit bedrag hoger wordt, dankzij financiële steun vanuit de samenleving. Inmiddels is een stichting opgericht die de festiviteiten gaat voorbereiden. De bedoeling is daarbij aan te sluiten bij de evenementen die elk jaar al plaatsvinden in Woerden, en die in het kader van 650 jaar stadsrechten te plaatsen. Bovendien hoopt de burgemeester op hoog bezoek. Hij noemde geen namen, maar het vermoeden rijst dat de gemeente zoekt naar een gaatje in de agenda van de koning in 2022.

Foto: RPL Woerden - Toen Woerden 600 jaar stad was

650 jaarstad

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties