Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Woerdense zwerfvuilambassadrice in de picture

Logo ZwerfvuilJolanda van der Spiegel uit Woerden is een van de enthousiaste vrijwilligers die regelmatig door de stad lopen en zwerfvuil oprapen.
Op de website van de gemeente vertelt ...

de zwerfvuilambassadrice over haar motivatie. "In plaats van me te ergeren aan zwerfafval, ruim ik het gewoon lekker op. Dat geeft een mens een goed en opgeruimd gevoel!”, vertelt de vrijwilligster enthousiast. Tijdens het uitlaten van haar hondje Mila maakt Jolanda elke dag de omgeving van het Waterhoenlaantje, De Veste en de parkeerterreinen bij het zwembad en de camping schoon.

Er liggen daar heel veel sigarettenpeuken op straat. Ze adviseert deze rokers een klein draagbaar asbakje mee te nemen om peuken in uit te drukken en deze dan thuis weg te gooien. In plaats van de resten van sigaretten achteloos op straat te mikken.

Foto: Gemeente Woerden - Hond Mila helpt mee

05 zwerfvuil

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties