Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Winkelgebieden verliezen terrein aan internet

Logo Online WinkelenDoor het groeiende aantal internetaankopen hebben veel Utrechtse winkelgebieden de afgelopen twee jaar te kampen gehad met teruglopende inkomsten. 

Dit is een belangrijke conclusie uit het Randstad Koopstromenonderzoek 2018. In dit onderzoek is in opdracht van de provincies Noord- en Zuid-Holland en Utrecht aan 85 duizend inwoners gevraagd wat en waar ze hun inkopen hebben gedaan. Doel was om trends in het winkelgedrag te volgen.

Niet alle winkelgebieden zijn even zwaar getroffen. Vooral de stadscentra van middelgrote steden in de provincie hebben het zwaar. De grote winnaar is het centrum van Utrecht dat een kleine plus wist te boeken. Ook de centra van de kleinere steden en dorpen konden zich redelijk handhaven.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties