Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Utrechtse panden doorzocht vanwege PGB-fraude

Logo Ministerie van Sociale Zaken en WerkgelegenheidIn de omgeving van Utrecht heeft de recherche Zorgfraude van de Inspectie Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een strafrechtelijk onderzoek naar fraude met persoonsgebonden budgetten (PGB), ...

twee panden doorzocht. Daarbij is beslag gelegd op ruim een half miljoen euro en de administratie. In deze fraudezaak worden drie mensen verdacht.

Het onderzoek richt zich op een zorgaanbieder die dagbesteding levert. Het vermoeden bestaat dat de verkregen PGB-gelden niet of slechts gedeeltelijk werden aangewend voor de zorg aan cliënten. Uit onderzoek is verder het vermoeden gerezen dat er contante opnames zijn gedaan, gelden zijn overgeboekt naar privérekeningen en er gelden zijn witgewassen.
Het wederrechtelijk voordeel voor de verdachten is onderwerp van onderzoek. De onderzoeksperiode loopt vanaf juni 2013 tot heden.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties