Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Geldboete buschauffeur na ongeval Rhodé Zondag

Logo Vrouwe JustitiaDe buschauffeur die op de Thorbeckelaan in Gouda een inhaalmanoeuvre uitvoerde met de dood van de Woerdense Rhodé Zondag tot gevolg, is door de rechtbank in Den Haag ...

veroordeeld tot een boete van vijfhonderd euro. De weg was te smal om te passeren en daarom raakte de bus met de buitenspiegel het fietsende meisje. Zij viel daardoor en kwam onder de bus terecht. Volgens de rechter was het een inschattingsfout die niet als onvoorzichtig rijden bestempeld kon worden, zoals het openbaar ministerie had geëist.

Ook was de rechter van mening dat de huidige inrichting van de Thorbeckelaan niet aan de normen voldoet en een verkeerd beeld van veiligheid geeft. Het Openbaar Ministerie beraadt zich nog op een hoger beroep.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties