Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

CDA zet in op woningbouw

Logo CDAVoor de verkiezingen zet het CDA in de provincie Utrecht vooral in op woningbouw. In haar verkiezingsprogramma zegt de partij te streven naar nieuwe woonvormen ...

voor ouderen en starters. Het verkiezingsprogramma is in Zegveld door Lijsttrekker Derk Boswijk aangeboden aan woningzoekenden Huibert Brak en Desi den Braber uit het dorp. In Zegveld wil de gemeente Woerden, aan de rand van het dorp, woningen voor onder meer starters bouwen. Volgens Boswijk is het plan een prima voorbeeld van hoe provincie en gemeente beter kunnen samenwerken om de woningmarkt vlot te trekken.

In het verkiezingsprogramma komt het CDA verder met voorstellen om te werken aan een betere bereikbaarheid van huis en werk. Ook moeten er betere vestigingsmogelijkheden komen voor het midden- en kleinbedrijf, vindt de partij.

Foto: CDA - Uitreiking van het verkiezingsprogramma

06 cda

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties