Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Brits betaalt vergoeding wel

Logo SPIrene Brits zegt haar afspraken met de SP Woerden over afdracht van een deel van de vergoeding die ze ontving als fractie-assistent alsnog, na te komen. Brits was tot eind ...

vorig jaar voor de SP actief. Ze zou volgens fractievoorzitter Wilma de Mooij haar vergoeding niet aan de partij hebben afgedragen. Brits zegt dat ze vanwege persoonlijke omstandigheden dat eind vorig jaar nog niet had gedaan, maar dat uiterlijk deze maand alsnog te zullen doen. Het is bij de SP gebruikelijk dat raadsleden of fractie-assistenten, een deel van hun vergoeding in de partijkas storten.

Onlangs maakte fractie-assistent Edo de Roo zijn vertrek bekend. Net als De Roo zegt ook Brits dat er van het bestuur van de lokale afdeling niet veel meer over is. Momenteel moet de partij het ook zonder fractie-assistenten doen. Volgens De Mooij is een aantal mensen er op uit om de afdeling van de partij te beschadigen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties