Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Voor doven nog veel niet goed geregeld

Logo Gebaren DoofDat er voor doven en slechthorenden in de gemeente Woerden nog veel niet goed geregeld is, heeft wethouder George Becht niet verrast.

Organisator van het eerste gebarencafé, Edith Swart, bracht de kritiek naar voren bij de start van het café. Swart zegt zich af te vragen hoe bijvoorbeeld het Wmo-loket inspeelt op de omgang met dove mensen maar ook tal van culturele activiteiten zijn volgens haar niet ingericht op deelname door doven.

Becht ziet het gebarencafé als middel om de communicatie met dove mensen te verbeteren. Verder kan volgens hem rustig spreken bijdragen aan betere communicatie. Een praktische aanpak die volgens hem ook voor medewerkers van het Wmo-loket toepasbaar is.

Foto's: RPL Woerden

  • cafe1
  • cafe2
  • cafe3

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties