Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

2,5 miljoen euro voor restauratie rijksmonumenten

Logo Beschermd rijksmonumentDit jaar trekt de provincie Utrecht ruim 2,5 miljoen euro uit voor de restauratie van twaalf rijksmonumenten. In Woerden wordt daarvan een beeldengroep uit de Petruskerk ...

gerestaureerd en in Vleuten de Hamtoren. De Hamtoren is het restant van kasteel Den Ham. De toren ligt ten noorden van de spoorlijn Utrecht - Rotterdam in de buurt van de Parkweg.

Het geld voor de restauratie komt uit het fonds erfgoedparels dat wordt gebruikt om een aantal markante monumenten te restaureren. Om in aanmerking te komen voor een bijdrage uit dat fonds is het volgens de provincie Utrecht van belang dat het publiek toegang tot het monument heeft en dat de eigenaar meebetaalt aan de restauratie.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties