Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Vraagtekens bij samenwerking regiotaxi

Logo U regiotaxiProgressief Woerden plaatst vraagtekens bij plannen van het college van B&W van Woerden om voor de regiotaxi in regionaal verband te gaan samenwerken. In een informatiebrief aan ...

de gemeenteraad schrijft het college te willen samenwerken op basis van uitgangspunten die met vijftien andere gemeentes zijn opgesteld.

Progressief Woerden heeft vragen over de samenwerking gesteld. De partij wil weten waarom er moet worden samengewerkt. Progressief Woerden zegt de afgelopen periode regelmatig klachten te hebben ontvangen van inwoners die onnodig lang moesten wachten op de regiotaxi of soms helemaal niet op tijd op bestemming kwamen. Nu er gekozen wordt voor een regionale aanpak is het belangrijk, zegt Progressief Woerden, dat er ervaringen van gebruikers worden meegenomen en er een goede lokale oplossing komt voor doelgroepenvervoer.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties