Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Eerste opbaarmeubeltje in ziekenhuis in Nederland

Logo Antonius Ziekenhuis NieuwegeinHet Antonius Ziekenhuis Woerden/Utrecht heeft als eerste ziekenhuis in Nederland een speciaal opbaarmeubeltje laten maken voor overleden baby's. Bij Geboortezorg in het ziekenhuis ...

wordt gewerkt volgens de visie van 'Family Centered Care' ofwel gezinsgerichte zorg. Het gezin staat centraal in de zorgverlening rondom de geboorte. Eén van de kenmerken daarvan is dat moeder en kind na de bevalling niet worden gescheiden, ook niet wanneer een van de twee extra zorg nodig heeft. Het ziekenhuis wil dit concept ook toepassen als een kindje tijdens of vlak na de geboorte overlijdt. Zo hoopt het Antonius een bijdrage te leveren aan het op een passende manier afscheid nemen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties