Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

SP start petitie tegen verhoging energierekening

Logo Geld 7De SP is een landelijke petitie gestart tegen de stijging van de energiekosten. Een gemiddeld huishouden gaat dit jaar zo'n 290 euro meer betalen. Het geld wordt gebruikt om...

de overschakeling op andere vormen van energie mogelijk te maken. De SP vindt dat de grote vervuilers voor die overschakeling zouden moeten opdraaien en niet de consumenten. Wilma de Mooij van de SP Woerden voorziet problemen onder mensen voor wie het betalen van de energierekening toch al een probleem is omdat ze met betalingsachterstand kampen. De nu aangekondigde verhoging maakt het probleem voor die mensen alleen maar groter zegt De Mooij. Ze overweegt burgemeester en wethouders van Woerden te vragen om mensen met betalingsmoeilijkheden die nu nog verder in de problemen komen, financieel bij te staan. 

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties