Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Groei Woerdens toerisme in lijn met landelijk gemiddelde

Logo Marketing WoerdenDe groei van het toerisme in Woerden komt overeen met het landelijk gemiddelde. Dat percentage ligt tussen de 9 en 11%. De groei in onze stad is dus niet iets hoger zoals wij vorige week...

abusievelijk vermeldden. De cijfers over toerisme zijn gepresenteerd door Kitty Kusters van Woerden Marketing. Die organisatie gaat zich de komende tijd op een aantal doelen concentreren waaronder op kunst en cultuur. Daarbij wordt samenwerking zowel lokaal als regionaal gezocht om verder te kunnen groeien. De lokale marketing is volgens Woerden Marketing goed op orde. Daarom zet de organisatie nu in op het aantrekken van buitenlandse toeristen en toeristen elders uit het land. Daarvoor wordt samengewerkt met Utrecht Region en met Groene Hart Regio. De meeste toeristen bezoeken Woerden voor een dagje, bijvoorbeeld vanuit het Landal Park in Reeuwijk. Maar ook in Woerden zelf zijn volgens Kitty Kusters voldoende overnachtingsmogelijkheden voor een langer verblijf.   (rectificatie)

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties