Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Verdachten meerdere delicten aangehouden

Logo PolitieDe politie heeft in het onderzoek naar autobranden in Nieuwegein drie personen aangehouden, die ook verdacht worden van het ingooien van ruiten in Utrecht-Zuid....

Eind vorig jaar werden in Nieuwegein in totaal elf auto’s in brand gestoken. Bij het onderzoek kwamen al snel drie verdachten in beeld, een 15-jarige jongen uit Nieuwegein, een 15-jarige jongen uit De Meern en een 19-jarige vrouw uit Nieuwegein. Tijdens de verhoren bleek dat de verdachten in die periode nog meer op hun kerfstok hadden. Ze bekenden elk hun aandeel in het ingooien van een ruit van een autobus waarbij ook twee passagiers getroffen werden. Ook bekenden de verdachten hun aandeel bij het vernielen van een ruit van een woning aan de Da Costakade.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties