Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Bestemmingsplan Bodegraven in voorbereiding

Logo Gemeente Bodegraven ReeuwijkHet bestemmingsplan voor het centrum van Bodegraven is in voorbereiding. Op 13 februari bespreekt de commissie Ruimte in de trouwzaal van het gemeentehuis....

de uitgangspunten. Belangrijk uitgangspunt is dat het bestemmingsplan aansluit bij de centrumvisie. Op 6 februari en 6 maart zijn er inspraakavonden om inwoners de gelegenheid te geven de raadsleden toe te spreken.
In het nieuwe bestemmingsplan wordt het kernwinkelgebied bepaald, het standplaatsen- en evenementenbeleid geregeld en voorziet in alternatieve huisvesting voor arbeidsmigranten die nu nog in het centrum op kamers wonen. In het bestemmingsplan wordt verwezen naar het parkeerbeleid dat de functies in het centrum moet ondersteunen.

Foto: RTV Bodegraven

06 bodegraven x

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties