Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Werkzaamheden op Defensie-eiland

Logo GrondwerkKomende weken is er veel extra activiteit te verwachten op het middelste deel van het Defensie-eiland. Zo krijgt de fiets- en wandelroute over het eiland...

haar definitieve inrichting. Daarbij gaat het niet alleen om het bestraten van de openbare ruimte tussen het parkeerterrein van het kasteel en de nieuwbouw, maar ook om het aanbrengen van openbare verlichting en het verplaatsen van ondergrondse afvalcontainers. Begin maart worden ook de eerste woningen opgeleverd, wat zorgt voor extra drukte door afbouw en verhuizing. Daarnaast gaan in februari/maart de openbare parkeergarage en beide horecagelegenheden open en komt het bouwverkeer voor Zuid op gang.

Foto: Gemeente Woerden

06 fiets wandelroute x

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties