Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Succesvolle IkPas-actie Woerden

ikpasRuim honderd inwoners van gemeente Woerden hebben afgelopen maand meegedaan met de IkPas-actie. Dit aantal is ruim twee keer zo hoog als voorgaande jaren.

Tijdens IkPas drinken deelnemers een maand lang geen alcohol. In totaal hebben bijna 24.000 Nederlanders zich dit jaar opgegeven voor de IkPas-actie.
Onder anderen Beweegteam Woerden, Buurtwerk Woerden en de voorzitter van Siveo hebben zich als ambassadeurs ingezet en zijn de uitdaging aangegaan. Als boegbeeld van de gemeente Woerden activeerden zij hun volgers om ook mee te doen met de actie.
Op 6 maart begint de tweede IkPas-actie. Tijdens deze actie zetten deelnemers hun alcoholgebruik veertig dagen op pauze.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties