Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Inval in verdacht pand

Logo Politie12In de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie een inval gedaan in een pand in Nieuwegein waar vermoedelijk illegaal werd gegokt. In het bedrijfspand...

trof de politie naast een pokertafel met fiches, ook achttien mensen aan. De aanwezigen zijn door de politie verhoord en gefouilleerd. Bij het fouilleren bleken enkelen van hen een gebruikershoeveelheid verdovende middelen bij zich te hebben.
Bij de inval waren ook vertegenwoordigers van het Openbaar Ministerie, de gemeente en inspecteurs van de Kansspelautoriteit aanwezig. Volgens de politie wordt illegaal gokken vaak gedaan om crimineel geld wit te wassen. De burgemeester heeft het pand inmiddels gesloten.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties