Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Toegangsweg Goudse Poort

Logo GoudaDe gemeente Gouda wil de toegangsweg van de Goudse Poort veiliger maken. Er gebeuren daar te veel ongelukken. Zo gaat de weg bij het binnenrijden van Gouda net voor de bocht...

over van een 80 km- naar een 50 km-weg. Met name bij slecht weer of avond/nacht zorgt de bocht voor veel ongelukken. Eerdere maatregelen in 2015 zoals duidelijker wegmarkering, bochtschilden en waarschuwingsborden hebben niet voldoende geholpen.
Op korte termijn worden maatregelen genomen om hier de verkeersveiligheid verder te verbeteren. De vangrail in de middenberm wordt verlengd voor de veiligheid van tegenliggers. De politie heeft toegezegd om regelmatige snelheidscontroles te houden en om automobilisten te waarschuwen komt er tijdelijk een verlicht informatiebord.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties