Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Zonnig lente weer

Een hogedrukgebied bepaalt ons weer de komende dagen. Er is vandaag veel ruimte voor de zon. De zwakke tot matige wind is zuidoost. Vanmiddag wordt het 12°C. De nacht verloopt helder. De temperatuur zakt even onder het vriespunt. Ook zondag is het zonnig weer. De zwakke wind komt uit het zuidoosten. Het kwik loopt op naar 13°C.

Foto: Mees en veel ruimte voor de zon

mees697

Wereldkampioen robotvoetbal naar Minkema College

minkema2019Op donderdag 7 februari krijgt het Minkema College de wereldkampioen robotvoetbal op bezoek. In een live voetbalwedstrijd laat Tech United van de TU Eindhoven zien...

waar zelfsturende robots toe in staat zijn. Een demonstratie van deze technologische ontwikkeling past bij de moderne techniek die het Minkema College zijn leerlingen biedt in de Mavo Tech, de keuzevakken van de basis/kaderopleidingen en de bètarichting van havo/vwo.
Midden in de aula van de Minkemalaan wordt aanstaande donderdag een speelveld opgezet waarop de wedstrijd zal worden gespeeld. Na een korte uitleg over de werking van de robots, komen zij in actie en spelen zij twee tegen twee een wedstrijd. Ruim vijfhonderd leerlingen kunnen om kwart voor twee vanaf de tribunes de wedstrijd volgen.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties