Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Donatie voor uitbreiding Nijntje Museum

Logo NijntjeHet Centraal Museum Utrecht heeft van de BankGiro Loterij een donatie van een miljoen euro ontvangen voor de verbouwing van het Nijntje Museum. Daarnaast draagt...

ook Mercis BV een miljoen euro bij aan de uitbreiding van het museum.

Mercis BV, opgericht om namens Dick Bruna zijn zaken te behartigen, bewaakt sinds 1971 wereldwijd de auteursrechten van Dick Bruna.
Sinds de opening in 2016 heeft het museum voor peuters en kleuters alle verwachtingen overtroffen. Het nieuwe museum krijgt er vijfhonderd vierkante meter bij. Er komt meer tentoonstellingsruimte, de ruimte voor garderobe en buggy's kan worden uitgebreid en de routing voor bezoekers in het museum wordt verder verbeterd.

Het museum kan daarmee nog meer kinderen en hun begeleiders verwelkomen. Met de steun van de deelnemers van de BankGiro Loterij en Mercis bv zijn nu belangrijke stappen gezet in het mogelijk maken van deze plannen.

Foto: Centraal Museum Utrecht
06 nijntje

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties