Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Ontwikkelingen winkelcentrum Noord in Breukelen

Logo steigerOp Winkelcentrum Noord aan de Karel Doormanweg in Breukelen worden zestien appartementen gerealiseerd. De voorbereidende werkzaamheden zijn eind december 2018 gestart.

In de week van 18 februari 2019 gaat bouwbedrijf Akor uit het Overijsselse Rijssen het werkgebied voor de bouw van de appartementen inrichten. Dat betekent dat een aantal parkeerplaatsen aan de zijde van de Karel Doormanweg vanaf dat moment niet meer beschikbaar is.
Om in de parkeerbehoefte te voorzien, worden in de openbare ruimte aan de overzijde van de weg vervangende parkeerplaatsen aangelegd.

Als eerste wordt de groenvoorziening verwijderd en het grondwerk gedaan. Vervolgens worden de vervangende parkeerplaatsen aangelegd. Hiermee wordt de parkeerbehoefte van de bezoekers van het winkelcentrum weer op peil gebracht.

Dit betreft een tijdelijke inrichting van de parkeervoorziening.
De definitieve inrichting staat op de planning voor het tweede deel van dit jaar.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties