Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Nieuw bedrijventerrein duurt nog drie jaar

Logo Bedrijven1Het zal nog zeker drie jaar duren totdat in Woerden of Harmelen een nieuw bedrijventerrein in gebruik kan worden genomen. Dat zegt verantwoordelijk wethouder Arjan Noorthoek tegen RPL.

Volgens Noorthoek zijn het vooral de procedures en bezwaarmogelijkheden die er voor zorgen dat er zo'n lange tijd overheen zal gaan.

Het nieuwe bedrijventerrein moet een opvangmogelijkheid bieden aan bedrijven die op hun huidige locatie niet kunnen uitbreiden, maar wel dringend om meer ruimte verlegen zitten.

B&W heeft drie mogelijke locaties voor een nieuw bedrijventerrein aangewezen. Dat is in Harmelen in de omgeving van de Putkop, aan de westkant van Woerden langs de Burgemeester van Zwietenweg en aan de oostkant van Woerden langs de A12.

Voor de zomer moet duidelijk zijn op welke van die drie plaatsen de keuze van de gemeenteraad valt, hoewel Noorthoek niet uitsluit dat de raad zelf nog met een vierde locatie komt.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties