Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Spoeddebat Uithoflijn uitgesteld

Logo UithoflijnHet spoeddebat over de Uithoflijn dat gisterenavond in de Utrechtse gemeenteraad zou plaatsvinden, is niet doorgegaan. De raadsleden van de oppositiepartijen wilden net als ...

Provinciale Staten, eerst inzicht krijgen in een aantal stukken. Het gaat onder meer om het rapport van de geschillencommissie dat honderden pagina's groot is. De raadsleden beschikten te laat over het document om dit nog te bestuderen voorafgaand aan het spoeddebat.

In het rapport van de geschillencommissie wordt de overeenkomst met aannemer BAM, de provincie en gemeente Utrecht besproken. De volledige oppositie had om het spoeddebat gevraagd nadat er bekend is geworden dat er mogelijk voor miljoenen euro’s aan onterechte betalingen waren gedaan. Dit wordt echter door het gemeentebestuur ontkend.

Vermoedelijk wordt het spoeddebat over de Uithoflijn nu gehouden op 21 februari.

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties