Het weer in Woerden

Mees Weststrate
Door:
Mees
Weststrate

Bewolking

Het is vandaag bewolkt en veel zon krijgen we niet te zien. Soms kan er wat lichte regen vallen. Er staat een matige zuidwestenwind. Vanmiddag wordt het 10°C. In de nacht klaart het op en daalt de temperatuur naar 5°C. Vrijdag is het eveneens bewolkt maar af en toe breekt de zon door. De zwakke wind draait naar het oosten. Met 13°C is het een stuk zachter.

Foto: Mees - Mooi Woerden

meesj2587

Woerden waarschuwt voor CO-vergiftiging

Logo koolmonoxide melder COGemeente Woerden waarschuwt op haar website voor koolmonoxide-vergiftiging met het advies ‘controleer, ventileer en alarmeer.’ In de winter is de kachel vaak ...

wat hoger gedraaid, worden de ramen dicht gehouden en de ventilatieroosters gesloten. Lekker warm, maar dit is ook een risico, waarschuwt de gemeente.

Blootstelling aan een té hoge concentratie koolmonoxide (CO) kan tot CO-vergiftiging leiden. Dat voelt in eerste instantie als een beginnend griepje. Verdere blootstelling aan het gas kan bewusteloosheid, blijvende hersenschade of zelfs de dood tot gevolg hebben.

Als de CO-melder afgaat wordt aangeraden alle ramen en deuren zo ver mogelijk open te zetten, huisgenoten te waarschuwen en zo snel mogelijk naar buiten te gaan om vervolgens 112 te bellen en de aanwijzingen van de hulpdienst op te volgen.

Foto: Gemeente Woerden

06 sticker

Zoeken

Opening RPL studio

23 februari officiële opening van de vernieuwde RPL studio

radiostudio

De verbouwing en renovatie van de studio is financieel mogelijk gemaakt door:

Van der Wel-IJff fonds
VSB fonds Woerden
Rabobank Rijn en Veenstromen
Lions Club Woerden
Lions Club Woerden Castellum Laurum
Gemeente Woerden
Viosvastgoed BV
J. Poolbeheer BV
Praxis Woerden

Ga naar live TV

rpl tv logo

Nieuwsbrief

Advertenties